6 Eylül 2012 Perşembe

En İyi Mozilla Eklentileri

Milyonlarca internet kullanıcısının kullandığı Web Tarayıcısı Mozilla Firefox un en iyi ve en cok indirilen eklentilerini paylasacagım.Sizlerde bu eklentilerden faydalanarak Web Tarayıcınızı kendinize özel bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
En iyi mozilla eklentileri ni aşağıda sıralamaya çalıştım.Eğer sizinde kullandığınız mozilla eklentileri varsa yorum kısmında paylaşırsanız yazının gelişmesi için faydalı olur.


Easy YouTube Video DownloaderEasy YouTube Video Downloader 6.5 : Easy Youtube Video Downloader eklentisiyle tek tıklamayla M4A, MP3, MP4, AAC, FLV and HD formatlarında youtube dan ücretsiz indirme yapabilirsiniz. 
İndirmek için ;

    Firebug Firebug : Mozilla firefox için; Firebug eklentisini kullanarak herhangi bir websitesini Html , Css , Javascript kodlarını görüntüleyebillir ve kendinize göre canlı olarak kodları düzenleyebilirsiniz.

    İndirmek için ;
      Adblock Plus

      Adblock Plus: Firefox un ücretsiz reklam engelleyicisi websitelerinde bulunan ve görmeyi istemediginiz reklamları engellemek için oldukça fazla kullanıcı tarafından indirilen mozilla 'nın en iyi eklentilerinin başında gelir.
      İndirmek için ;
        DownThemAllDownThemAll! : Down Them All kullanarak bir websitesinin linkerini resimlerini ve cok daha fazlasını hızlı ve kolay bir şekilde indirebilirsiniz.Ayrıca indirmek istediginiz seyleri kendiniz belirleyebilirisiniz.

        İndirmek için ;


          ColorZillaColorZilla : Colorzilla ile herhangi bir websitesi içinde gördügünüz rengin hiçbir resim işleme programı kullanmadan RGB ve HEX kodlarına ulasabilirsiniz.
           İndirmek için ;

              Video DownloadHelper Video DownloadHelper : YouTube ve benzeri yüzlerce video sitesinden  video indirmek için kullanabileceginiz bir eklenti.  

               

              İndirmek için ;   

              https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/?src=cb-dl-users 



                Forecastfox WeatherForecastfox Weather : Uluslararası hava tahmini sitesi AccuWeather.com altyapısını kullanan ve istediginiz şekilde özelleştirebileceginiz bir hava durumu bilgilendirme eklentisidir.  

                 

                 İndirmek için ;

                https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/forecastfox-weather/?src=cb-dl-users#id=398

                .

                noscript
                NoScript : En önemli eklenti diyebiliriz aslında ,Siz kendiniz güvenilir olarak belirlemediginiz takdirde otomatik olarak JavaScript, Java, Flash, Silverlight ve diğer eklenti ve script içeriklerini engeller.

                 İndirmek için ;

                  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ sitesinden çok daha fazla eklentilere ulaşabilir ve bu eklentileri kurabilirsiniz.Tabi işinize yarayacak olan eklentileri kullanmanız sizin acınızdan daha yararlı olacaktır.

                  2 yorum:

                  Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

                  //Luckyorange//