12 Ocak 2013 Cumartesi

Canlı Futbol (maç) İzleme Siteleri

İzlemek istediğiniz,özellikle Avrupa da mücadele eden Türk Takımlarımızın Uefa Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi maçlarını şifreli yayınlar veya diğer kanalların yayınlamaması sebebiyle izleyemenler olabiliyor.Bu nedenle internetten izlemeye çalısan veya takip etmek için arayışta olan izleyiciler olabilir .online(canlı) futbol maçı izleyebileceğiniz siteleri sizlerle paylaşmak istiyorum,tabi sadece futbol yayınlamıyor bu siteler, diğer spor müsabakalarınıda izleyebilirsiniz , tenis , basketbol , beyzbol , amerikan futbolu gibi sporları kapsayan geniş çaplı spor siteleri , online ve canlı  maçları takip edecekleri birbirinden geniş yayın akışına sahip siteleri kullanarak izlemek istediğiniz bir çok maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

canlı olarak futbol izleme siteleri ni makalemde bulabilirsiniz.



MyP2P
canlı maç izleme sitesi

 myp2p.cm sitesi sayesinde amerikan futbolu'ndan tenis e kadar her türlü spor müsabakalarını canlı ve ücretsiz izleyebilirsiniz.Özellikle canlı futbol maçlarını canlı olarak izlemek için oldukça geniş bir yayın kaynağı olan myp2p sitesi başarılı bir spor sitesidir.

Sport Lemon
canlı maç izleme sitesi



 
sport lemon canlı ve şifresiz online olarak ücretsiz futbol maçları izleyebileceginiz bunun yanı sıra diğer spor branşlarını da kapsayan başarılı bir site.


Atdhe1
canlı maç izleme sitesi

atdhe.net sitesi de aynı şekilde canlı futbol ve diğer spor karşılaşmalarını online ve ücretsiz şekilde izleyebileceğiniz bir site.


Lshunter
canlı maç izleme sitesi








 lshunter sitesi online futbol maçları izleyebileceginiz bir diğer site, ayrıca sopcast destekli yayınları da bulunmakta.lshunter yazdığınız zaman streamhunter e direk olarak yönlendirilecekseniz.


 Nkora
canlı maç izleme siteleri


http://www.nkora.com siteside tıpkı lshunter atdhe.net siteleri gibi canlı futbol ve diğer spor maçlarını tenis basketbol  gibi, ücretsiz şekilde yayınlayan güzel bir site


Veetle


canlı maç izleme sitesi



 Veetle kullanıcılarının yayınladıgı spor yayınlarını veetle sitesinden izleyebilirsiniz,yayınları izleyebilmek için veetle eklentisini kurmalısınız. 

Atdhe24

canlı maç izleme sitesi






Yine atdhe24 sitesinden online olarak futbol, basketbol,hokey,tenis,beyzbol,amerikan futbolu ,motosportları karşılaşmalarını canlı olarak bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

4 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

//Luckyorange//