25 Mayıs 2013 Cumartesi

Kaspersky Pure 2.0 Total Security Inceleme

kaspersky_pure_inceleme
Bugün itibariyle kullanmaya başlamış oldugum kaspersky pure 2.0 tam güvenlik programının incelemesini sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle İnternet kullanıcısı iseniz , ve virüs şifre hırsızlıgı,kimlik dolandırıcılıgı vs. gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız, mutlaka güncel ve satın alınmış bir güncel bir koruma programı kullanmalısınız.Crack , Patch , Trial reset, yama gibi eklentilerle kuracagınız bir antivirüs veya internet güvenliği yazılımı bilgisayarınıza hiç bir zaman yardımcı olmaz, zira genelde kurulan cracklar zaten zararlı dosyalardır.Bu nedenle herzaman Güvenlik Yazılımı satın alırken bu hususa dikkat etmenizi öneririm.
Ayrıca zamanınızın bir çogunu internette geçiriyor , Sosyal medya hesaplarınızı yogun olarak kullanıyor ve alışveris yapıyorsanız, Sizin için İnternet security Antivirüs e göre daha faydalı bir koruma biçimidir.
Daha önce kullandıgım Bitdefender Total Security yerine , Kaspersky Pure kullanmaya karar verdim.Genelde Test sitelerinde birinciliğe oynayan programlardan ilk ikisi Kaspersky ve Bitdefender dır.Tabiki şunuda göz ardı etmemek gerek , yılın en iyi programı en iyi antivirüsü gibi etiketlemeler genellikle reklam aracı kullanılan etkenlerdir. 

Şimdi gelelim Kaspersky Pure 2.0 Özelliklerine 

Kaspersky Pure Antivirüs ve İnternet Security içinde barındıran ayrıca ek yazılımlarla kuvvetlendirilmiş bir programdır.
  • Gerçek zamanlı Internet tehdidi koruması
  • Güvenli şifre kasası
  • Ebeveyn Kontrolu
  • Back up alma, Şifreleme, Ve Dosya silme
 


kaspersky_pure_inceleme

Kaspersky kullanımı oldukça basit bir arayüzle karşımızda ve aynı zamanda türkçe dil desteğide mevcut.

Bilgisayar koruması seçeneği,dosyalarınızı virüsten tam zamanlı koruma sağlayarak , diğer sistem dosyalarına girişini  engeller, Ayrıca bilgisayarınız taratmalarıda burdan yapabilirsiniz.

Ebeveyn  denetimi ile uygun olmayan websitelerine erişimi engelleyebilirsiniz.

İnternet tehdidi koruması sayesinde tüm internet trafiğini izleyerek tehdit içeren sitelere girişimi engeller.

Ayrıca Bilgisayarınıza kurucagınız programları tarayarak bilgisayarınız zararlı yazılımlardan korur.

Anti-Phishing teknolojisi sayesinde internet üzerinden kimlik dolandırıcılıgına karsı koruma sağlar,

 Kaspersky pure teknolojisiyle birlikte Verilerinizi yedekleyebilirsiniz, Ayrıca Yetkisiz erişimleri ortadan kaldırmak için verilerinizi şifreleyebilirsiniz.

Son olarakda internet kullanıcıları için Çok önemli bir özellik olan Parola Yöneticisi ozelligi;
Internet üzerindeki oturum bilgilerinizi  parola yöneticisi sayesinde tek bir şifre ile koruma altına alabilir ve yönetebilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri ;
  • Microsoft Windows 7 Starter ve Diğer Bütün Win7 Sürümleri için (32/64 bit)
  • Intel Pentium 1 GHz İşlemci (32/64 bit) veya üstü
    • 1 GB RAM (32 bit kullanıcıları için (X86)  / 2 GB (64 bit) RAM (x64)

    Daha fazla ve detaylı bilgi için ; http://www.kaspersky.com.tr  resmi sitesini ziyaret ederek satın alabilir veya deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

    Ayrıca Kaspersky Pure 2.0 tam güvenlik programını HEPSİBURADA adlı alışveris sitesinden uygun indirimle satın alabilirsiniz.
//Luckyorange//