14 Şubat 2014 Cuma

En İyi Online Müzik Dinleme Siteleri


İnternet üzerinden online olarak ücretsiz müzik dinleyebileceğiniz en iyi siteleri ve radyoları bu makalede toplamaya çalıştım.Bir çoğunun aslında birbirine benzer özellikleri var,fakat birinin diğerinden ayrılan özellikleride yok değil,bu nedenle en iyisi yazıya göz atıp ardından en iyi online müzik dinleyebileceğiniz siteleri ziyaret ederek güzel bir müzik yolculuguna çıkabilirsiniz.
en iyi müzik dinleme siteleri

  • Grooveshark
    Grooveshark sitesi kolay kullanımı,geniş müzik arşiviyle en iyi online müzik dinleme sitelerinin başında gelir.Ayrıca kişisel çalma listelerinizi oluşturabilir ve bunları facebook , twitter gibi sosyal medya ortamında da arkadaşlarınızla paylasabilirsiniz.Bununla birlikte olustumus oldugunuz playlistleri radyo yayını yapar gibi grooveshark üzerinden dinletebilirsiniz.




en iyi müzik dinleme siteleri
  • 8tracks
    8tracks sitesi kullanıcıların kendi istediği müzik tarzlarında olusturdukları mixtape leri yayınladıkları ücretsiz bir online müzik dinleme sitesi.
    Oldukça kaliteli ve popüler müzikleri bir arada bulabilir istediğiniz tarzda müzikler dinleyebilirsiniz.Beğendiğiniz şarkıları veya mixtape leri favorilerinize ekleyebilirsiniz.Ayrıca 8tracks sitesine üye olarak  kendi mixtape lerinizi olusturabilir ve bunları internet ortamına sunabilirsiniz..
    Son olarak 8tracks de  bir mixtape de en fazla 3 şarkıyı dinlemeden geçebilirsiniz.Bilginiz olsun.

en iyi müzik dinleme siteleri


en iyi müzik dinleme siteleri
  • Fizy
    Fizy Türkiye merkezli bir müzik arama sitesidir.En iyi müzik dinlenebilecek websitelerinin başında gelen fizy,Üye olmayanlara sadece 30 sn süreyle müzik dinleyebilme hizmeti veriyor.Üye olduktan sonra sarkıları herhangi bir süre sınır olmadan dinleyebilirsiniz.Ücretsiz üye olarak kendi çalma listenizi olusturabilirsiniz.Bunun yanında fizy nin fizy mood seceneği oldukça güzel,ruh halinize göre ya da dinlemek istediğiniz türe göre bir mood seçip o türde müzikleri dinleyebilirsiniz.


en iyi müzik dinleme siteleri


en iyi müzik dinleme siteleri
  • Last.fm
    Online radyo dinleme siteleri içinde en bilinenlerin başında gelen internet radyosu last.fm desek heralde yanılmış olmayız,Yeni müzisyenler keşfedebilceğeniz,bir çok alternatif müzik türünü dinleme imkanı bulabileceğiniz bir sitedir.Bunun yanında last.fm kullanarak bulundugunuz ülkedeki müzik etkinliklerinden haberdar olabilir,yeni arkadaslar ekleyebilir,müzik zevkinize göre size yeni sarkılar kesfedebilir,ve daha bir çok özellikten faydalanabilirsiniz.
     
    en iyi müzik dinleme siteleri


en iyi müzik dinleme siteleri

  • Spotify
    İlk yayınını 2008 yılında gerçekleştirmiş isveç menşeli bir online müzik dinleme sitesidir.En güncel ve en geniş arşive sahip olan spotify i kullanmak için üye olmanız gerekiyor,üyelik için size ücretli(premium) veya ücretsiz üyelik gibi iki seçenek sunuyor.Üye olduktan sonra spotify bilgisayarınıza indirip desktop player olarak kullanabilir veya dilerseniz web player olarak internet sayfası üzerinden istediğiniz tarzda müzikler dinleyebilirsiniz.Son olarak Mood seçeneğinde muhteşem sarkılar var,spotify i tavsiye ederim.

    en iyi müzik dinleme siteleri

en iyi müzik dinleme siteleri
Son olarak , Türkiye nin ilk new-age,ambient ,soundtrack ve world müzik radyosu olan  radyovoyage ' i paylaşmak istiyorum. radyovoyage ' i  dinlemek isterseniz herhangi bir ücret veya üyelik işlemine gerek kalmadan http://www.radyovoyage.com/ adresinden dinleyebilirsiniz.Gerçekten standartların cok üstünde ve kaliteli bir müzik yayın anlayısları var.Sakin huzurlu müzik dinlemeyi seven herkese tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

//Luckyorange//