22 Ağustos 2010 Pazar

Sihirli Değnek Photoshop

photoshop nedir

 Adobe Photoshop Nedir ?


Adobe Photoshop, adobe firmasının cıkarmıs oldugu resim ve fotoğraf düzenleme amaclı olarak kullanılan, fotoğraf işleme yazılımıdır. İlk olarak 1987 yılında Thomas Knoll tarafından geliştirilmeye başlandı.
bir cok sektorde kullanılan adobe photoshop diger fotograf isleme yazılımlarına nazaran lider konumda olan bir programdır.

Adobe photoshop görsel medya grafik tasarımı web tasarımı alanlarında kullanılır,fotoğrafcıların da vazgecilmez programı olan adobe photoshop bir cok calısmaya uygun esnek bir programdır.son olarak CS5 en son sürümünü 25 mayısta satısa sunmustur.
Daha verimli çalışmalar için olanak sağlayan photoshop her sürümünde yeni araçlar ve daha fazlası için yüksek kaliteli bir altyapı oluşturup yeni olanaklar sağlamıstır.internet ortamında sıkca karsılasabileceginiz egitim siteleri ve adına bir cok yazılmıs makaleler mevcut,ayrıca hazır örneklerden veya program adına hazırlanmıs kitaplardan faydalanmanız da mümkün.kaynak olanagı oldukca fazla bu program sayesinde fotograf işleme ve görsel tasarım alanında kendinizi cok iyi bir sekılde gelisterebilirsiniz..kısacası hayal gücünüzün ürünü olarak ortaya bir cok kaliteli iş sunabilirsiniz.hobi olarak veya profesyonel olarak kullanabileceginiz bu programı isterseniz adobe offical sitesinden satın alabilir veya 30 günlük deneme sürümünü bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

//Luckyorange//